Gelderse Roos
Geertjesweg 54
6706 ED Wageningen

Tel.: 0317 422643
Mob.: 06 20193106

KvK.: 09120467

BTW-id/VAT-id: NL001363077B67

Wie de schoen past...

Veel mensen hebben de weg naar de Gelderse Roos al gevonden en zijn uiterst tevreden over de kwaliteit en het loopcomfort van de schoenen die wij maken. In de wereld van levende geschiedenis is ons schoeisel reeds een begrip! De schoenen worden uitsluitend op bestelling door ons ambachtelijk vervaardigd. Zij hebben het uiterlijk van vroeger maar door gebruik te maken van moderne lijmtechnieken en materialen wordt de levensduur van de schoenen aanmerkelijk verlengt..Als zoolmateriaal gebruiken wij vaak synthetisch rubber, wat het loopcomfort verhoogt. Ook wordt er een voetbed in geplaatst, waar uw voeten ons dankbaar voor zullen zijn!

Meten is weten!

Om uiteindelijk een goede pasvorm te verkrijgen, worden eerst de voeten van de klant door ons opgemeten, immers: iedere voet is anders en stelt zo zijn eigen eisen aan de schoen. Aan de hand van de opgemeten maten wordt de houten leest volledig aangepast aan de voet van de klant.

Wie de Schoen Past...

Variaties schoenmodellen

Tijdens een bezoek aan ons kan een keuze gemaakt worden uit de uitgebreide documentatie van schoenmodellen die wij hebben, vanaf de Romeinse tijd t/m de 17e eeuw. Er bestaan meerdere variaties op bepaalde schoenmodellen: bijvoorbeeld. andere sluitingen, versieringen of een ronde in plaats van een puntneus. Tevens kunt u een keuze maken uit diverse kleuren leer en het type huid: glad, mat of geschuurd. Vervolgens worden de schoenen in eigen atelier vervaardigd, grotendeels geheel met de hand.

Als u een paar Gelderse Roos schoenen aantrekt denkt u: "die lijken wel voor mij gemaakt!", en dat is natuurlijk ook zo!

Nota Bene:

Prijzen van schoenen zijn inclusief opnemen van de voetmaten bij de Gelderse Roos, extra aanpassingen bij 'moeilijke voeten' tegen meerprijs en in overleg. U moet rekening houden met soms een levertijd van een paar maanden op een paar schoenen!